Älvsbyn

Storgatan 27, 942 31 Älvsbyn

Öppettider:

Fritidsbanken Älvsbyn hittar du på Storgatan 25.

OBS! Följande datum har andra öppettider än ordinarie:
Torsdag 9/5: Stängt (Röd dag, Kristi himmelsfärdsdag)
Torsdag 6/6: Stängt (Röd dag, nationaldagen)

Våra öppettider är:
Mån-tis: 11.00-15.00
Ons: STÄNGT
Tors-fre: 9.00-13.00

Har du lån att lämna tillbaka kan du välja att antingen komma in till oss när vi har öppet eller lämna dina returer dygnet runt i de blå tunnorna på lastkajen på baksidan.

Har du något du skulle vilja skänka till oss så tar vi tacksamt emot det. Då går det bra att antingen komma in med det du har när vi har öppet eller lämna det i de blå tunnorna på lastkajen på baksidan. I tunnorna kan man lämna saker dygnet runt.
Det finns även ett skjul uppe på återvinningscentralen där man kan lämna det man vill skänka.

Välkomna!

Psst, vi finns även på Facebook under namnet Fritidsbanken Älvsbyn.

Kontakt:

0706017752
fritidsbanken@alvsbyn.se
Facebook

Kontaktperson:
Boel Malmström

Fritidsbanken Älvsbyn ligger på Storgatan 25. Här kan du låna sport- och friluftsutrustning gratis i upp till 14 dagar. Har du saker hemma som inte längre används tar vi tacksamt emot dem. Kontakta oss på 070-6017752 så bestämmer vi tid och plats.

Huvudman för Fritidsbanken Älvsbyn är Älvsbyns kommun, orgnr: 212000-2734, tel: 0929-17000

Vi finns  även på Facebook under namnet Fritidsbanken Älvsbyn.

Välkomna!

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.