Borås

Dammkullevägen 8, 507 32 Borås

Öppettider:

Vår butik finns i samma lokaler som Brämhults fritidsgård på Dammkullevägen 8. Våra öppettider är:
Onsdag 16-19
Torsdag 16-19
Fredag 16-19

Välkomna!

Kontakt:

0734- 32 86 92
fritidsbanken@boras.se
Facebook

Kontaktperson:
Åsa Broms 033-35 50 88

Välkomna till Fritidsbanken i Borås

Kom och låna sport- och friluftsutrustning! Snart är vintersäsongen över men vi har mycket annat kul att låna såsom fiskespön, flytvästar, skateboards, tennisrack, stormkök, gåstavar, kubbspel och grejer för inomhusaktiviteter och mycket annat! Du lånar gratis i 14 dagar!

Kika gärna i vårt utlåningssystem innan du kommer och besöker oss. 

Skänk sport- och friluftsutrustning!

Passa gärna på att också ta med din sport- och friluftsutrustning som du inte använder längre. Skänk den till oss så får den nytt liv och kommer till nytta för någon annan. Förutom butiken på Dammkullevägen 8 kan du även lämna grejer här:

Vi ser över all utrustning som kommer in så att den går att använda. Det som är i för dåligt skick återvinns, återbrukas till annat eller kasseras. Om vi får in mycket av en viss artikel kan vi dela med oss till andra Fritidsbanker.

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.