Flen

Hammarvallens idrottsplats, Hammarvallen 1-9, 642 81 Flen

Öppettider:

Våra ordinarie öppettider
Måndag & torsdag kl.15.30-17.00
Torsdagar kl.10.00-11.30

Utanför ovan angivna öppettider kan du alltid vända dig till simhallen om vill låna, lämna tillbaka eller skänka utrustning.

Vill du lämna utrustning kan du även göra det utanför våra öppettider. På Frutorps återvinningscentral eller i simhallens kassa.

Kontakt:

0157-43 09 32 (öppettider)
fritidsbanken@flen.se
Facebook

Kontaktperson:
Carla Swenson

Har du sport- och friluftsprylar hemma som inte längre används? I så fall tar vi gärna emot dem. Kan du inte lämna på våra öppettider i Fritidsbanken går det bra att lämna utrustning i simhallens kassa.

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.