Halmstad

Växjövägen 11, 302 44 Halmstad

Öppettider:

Ordinarie öppettider:
Vi har öppet:
Måndag – onsdag 9:00 – 16:00
Torsdag 9:00 – 18:00
Fredag & Lördag 9:00 – 16:00

Vill ni skänka saker så kan ni även göra det på ÅVC Flygstaden, där har vi en container som vi delar med Kretsloppan.

Längden på ett lån hos oss är 14 dagar, och ni får en bekräftelse via sms eller mail!

Kontakt:

0733429547
fritidsbankenhalmstad@gmail.com
Facebook

Kontaktperson:
Jesper Svedlind

Varmt välkommen till Fritidsbanken Halmstad, nu på Halmstad Arena!

 

Här kan alla låna sport- och fritidssaker, helt gratis, i 14 dagar! Du kan även lämna sport- och fritidsprylar som du inte längre använder direkt till oss under våra öppettider. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Fritidsbanken ligger på ”baksidan” av Halmstad Arena (Växjövägen 11), mitt emot friidrottsanläggningen. Kommer du med bil så kör du enklast in på infarten efter brandstationen. Du kan självklart parkera på framsidan och gå runt badet så kommer du till Fritidsbanken. Tänk gärna på att överväga alternativ till att ta bilen. Busshållplats ”Halmstad Arena” finns utanför arenan och dessutom finns fina cykelvägar hit.

Huvudman för Fritidsbanken Halmstad är Halmstads kommun och drivs av Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen.

PS! Följ oss gärna på Facebook för mer info om vad som händer på Fritidsbanken Halmstad. (sök på Fritidsbankenhalmstad)

 

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.