Jönköping

Oxhagsgatan 75 (Öxnehaga), 561 50 Huskvarna

Öppettider:

Avvikande öppettider:
Torsdag 6/6 STÄNGT

Ord. Öppettider:
Måndag 14.00-18.00
Onsdag 14.00-18.00
Torsdag 13.00-16.00

När vi har stängt går det bra att lämna tillbaka ditt lån på Öxnehaga bibliotek under deras öppettider.

Kontakt:

076-127 54 42
fritidsbanken@jonkoping.se
Facebook

Kontaktperson:
Ulrika Lundqvist

Välkommen till Fritidsbanken Jönköping!
Vi finns i Öxnehaga centrum, på baksidan av höghuset.

Förutom att låna utrustning hos oss går det även bra att skänka sport- och fritidsutrustning som inte längre används. Du bidrar då till att andra får chans till en meningsfull och aktiv fritid, samtidigt som du gör en god gärning för miljön genom återbruk. 

Återlämning av det du lånat samt inlämning av det som du vill skänka kan göras under öppettid. Övriga tider går det bra att lämna tillbaka ditt lån på Öxnehaga bibliotek under deras öppettider https://bibliotek.jonkoping.se/sv/library-page/%C3%B6xnehaga-bibliotek 

Läs mer på www.jonkoping.se/fritidsbanken 

Huvudman för Fritidsbanken Jönköping är Jönköpings Kommun. Org.nr 212000-0530 Tfn 036-10 50 00

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.