Knivsta

Parkvägen 31A, 741 74 Knivsta

Öppettider:

Välkommen till Fritidsbanken Knivsta.

28 april blir sista tillfället för allmänhetens åkning den här terminen och vi välkomnar er alla tillbaka i höst.
Vi har öppet mellan kl 16.00-18.00 tisdagar och torsdagar för utlåning på CIK.

Vad passar bättre än vara ute och njuta av roliga aktiviteter nu när sommaren är på intågande? – Vi vill därför ta tillfället i akt att tipsa om discgolfbana.
Utrustning finns att låna i Fritidsbanken på CIK. Läs mer om discgolfbanan här: https://knivsta.se/uppleva-och-gora/idrott-och-motion/discgolf

När sommarlovet har startat kommer vi befinna oss på plats på Särsta badet under dagtid måndag – fredag och där kan ni bland annat låna bollar, SUP-boards, inlines och mycket mycket mer!

Vill du låna utrustning men har ingen möjlighet att komma till CIK när Fritidsbanken har öppet?
Kontakta oss på 018-34 76 44 så kan vi hitta en lösning!

Kontakt:

018- 34 76 44
Fritidsbanken_knivsta@knivsta.se

Kontaktperson:
Mathias Johansson

Välkommen till Fritidsbanken Knivsta.

Tider för inlämning av utrustning

Har du utrustning i gott begagnat skick som du inte längre behöver? Skridskor som blivit urväxta, skidor som är för korta eller kanske fotbollsskor som inte används längre?

 

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.