Kristinehamn

Brandkårsvägen 11, 681 30 Kristinehamn

Öppettider:

Vi har tyvärr stängt tills vidare

Kontakt:

0550-868 22
fritidsbanken@kristinehamn.se
Facebook

Kontaktperson:
Kimmie Åhlén

Fritidsbanken i stadsparken är stängt en stund framöver i väntan på rekrytering. Vi hoppas på att kunna öppna igen så fort som möjligt så fler personer kan upptäcka friluftsliv och fler kan utöva idrott i förening eller spontant.

 

Vi vet att Fritidsbanken är en uppskattad verksamhet som bidrar till ökad fysisk aktivitet, bättre folkhälsa, social utjämning, ökad inkludering och minskad klimatpåverkan. Därför hoppas vi kunna öppna snart igen.

 

Har du grejer hemma som du lånat får du gärna ha kvar dem en stund till. Behöver du lämna in sakerna får du gärna mejla oss på offentligmiljo@kristinehamn.se så hjälper vi dig. 

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.