Kristinehamn

Karpgränd 4, 681 41 Kristinehamn

Öppettider:

Fritidsbanken Kristinehamn har flyttat in i nya lokaler på Karpgränd 4!

Öppettider:
Måndagar, Tisdagar, Torsdagar och Fredagar kl. 13:00 – 18:00
(med reservation för tillfälliga ändringar)

Kontakt:

0550-868 22
fritidsbanken@kristinehamn.se
Facebook

Kontaktperson:
Kimmie Åhlén

Varmt välkommen till Fritidsbanken Kristinehamn!

Här kan alla låna sport- och fritidssaker, helt gratis, i 14 dagar! Du kan även lämna sport- och fritidsprylar som du inte längre använder direkt till oss under våra öppettider. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Besök gärna vår Facebook-sida, där hittar du mer nyheter och info om Fritidsbanken Kristinehamn! Där skriver vi också om det är tillfälliga avvikelser i öppettiderna på grund av sjukdom eller liknande.

Huvudman är Kristinehamns kommun, orgnr: 212000-1868. Tel växel: 0550-880 00

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.