Laholm

Stationsgatan 4, 312 30 Laholm

Öppettider:

Måndag: Stängt
Tisdag: 10:00 – 17:00
Onsdag: Stängt
Torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag: 10:00 – 17:00
Lördag: 11:00 – 14:00
Söndag: Stängt
Håll gärna koll på Facebook eller Instagram för extra öppettider.
Är vi på plats och dörren är öppen på måndagar och onsdagar, så går det bra att komma in även dessa dagar. Det är inte alltid vi är på plats eller har möjlighet att ta emot kunder, är dörren låst dessa dagar så finns det en anledning till att vi inte har möjlighet att ta emot någon.

Kontakt:

Fritidsbanken: 0737-465 120, Jenny Hallengård: 079-077 08 22
laholm@fritidsbanken.se
Facebook

Kontaktperson:
Jenny Hallengård

Fritidsbanken i Laholm hittar du på Stationsgatan 4, här kan du låna sport- och fritidsprodukter helt gratis i 14 dagar.

Har du utrustning hemma som du inte längre använder är du alltid välkommen att lämna det hos oss, så rustar vi upp det och lånar sedan ut det gratis till alla som vill låna, för att främja tillgänglighet och rörelse hos alla! 

 

Varmt välkommen till oss!

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.