Laxå

Järnvägsgatan 7 (mittemot Stationshuset), 695 30 Laxå

Öppettider:

Fritidsbanken i Laxå finns här:
Järnvägsgatan 7 (mittemot Stationshuset), 695 30 Laxå

Ordinarie Öppettider!
Måndag kl. 10:00-12:00
Tisdag kl. 10:00-16:00
Onsdag kl. 10:00-18:00
Torsdag kl. 10:00-14:30
Fredag kl. 10:00-17:45

LUNCHSTÄNGT mellan kl. 12:00-13:00 samtliga dagar.

Särskilda öppettider vid lov (påsk-, sport-, sommar-, höst- samt jullov) alternativt då vi har stängt på grund av planerad frånvaro redovisas här på Fritidsbankens hemsida.

IDAG Måndag 29/4 så har vi STÄNGT p.g.a personalfrånvaro.

Vill du skänka sport-/friluftsprylar till oss på Fritidsbanken i Laxå kan du antingen göra det på Återvinningscentralen i Laxå alternativt komma in med grejorna när vi har öppet.
Du kan även ringa och komma överens med oss om lämplig tid ni kan komma och lämna grejor alternativt om det är större grejor som ex. vis löpband, träningscykel etc. så kan det eventuellt finnas en möjlighet att vi kan hämta upp detta hos er.

Kontakt:

+46584473105
fritidsbanken@laxa.se
Facebook

Kontaktperson:
Ove Lindell och Eatidal Tahhan

På Fritidsbanken Laxå kan du låna sport- och fritidsutrustning gratis i 14 dagar.

Om du kan så rekommenderar dig också att gärna använda FB-messenger på vår facebook sida, maila oss på fritidsbanken@laxa.se eller ring gärna in din beställning innan och sedan kommer vi överens om tid för avhämtning och eller inlämning i butiken.

Så här gör du om du vill låna på detta sätt. 

1. Uppge ditt namn och mobilnummer.

2. Uppge vad du vill låna.

3. När det gäller skor, skridskor, längd/slalompjäxor ange den storlek du vill ha och också hur lång du är/dina barn så att vi kan leta fram rätt längd innan så dina, dina barns stavar och skidors längd kommer passa.

4. Därefter kommer vi ta kontakt och komma överens med er när sakerna du vill låna är färdiga och kan hämtas i vår butik under måndag-fredag.

Varmt välkommen med din beställning! Önskar vi från Fritidsbanken i Laxå.

Huvudman för Fritidsbanken Laxå är Laxå kommun, orgnr: 212000-1918, tel: 0584-473100Uppdatera Fritidsbank

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.