Luleå, Råneå

Klapphällsstigen 170b, 955 91 Råneå

Öppettider:

Onsdag: 18.00 – 21.00.
Fredag och lördag: 18.00 – 20.00.

Kontakt:

0920-45 46 00
Facebook

Kontaktperson:
Råneå Fritidsgård

Välkommen till Råneås Fritidsbank, här kan du låna utrustning året om.

På Fritidsbanken Råneå kan du låna nedan utrustning:
Vinter: Utrustning för längdskidåkning, slalomutrustning, skridskor,  hjälmar, hockeyklubbor. Innebandyklubbor och en del skor för inomhusaktiviteter.
Sommar: Fotbollar, basketbollar, inlines med skydd och hjälm, fotbollsskor, benskydd, tennisrakettar med bollar.

Fritidsbanken Råneå sköts av Fritidsgårdens personal parallellt med deras ordinarie verksamhet. Ring gärna innan ditt besök för att säkerställa att det finns personal på plats som kan hjälpa dig.

Har du utrustning hemma som inte längre används tar vi tacksamt emot den på Fritidsgården. Man kan även lämna utrustning till Fritidsbanken på Återvinningen, Kronan, vid anvisad plats.

Huvudman för Fritidsbanken Luleå är Luleå kommun, orgnr: 212000-2742, tel: 0920-453000

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.