Norrtälje

Gustav Adolfs väg 53, 761 42 Norrtälje

Öppettider:

Stängt tills vidare

Kontakt:

-
Facebook

Kontaktperson:
-

Fritidsbanken Norrtälje, där invånare kunnat låna sport- och fritidsutrustning, stängs tills vidare från och med 18 oktober.

Fritidsbanken Norrtälje, som drivs av kommunen och där man som invånare kunnat låna sport- och fritidsutrustning kostnadsfritt, stänger sin verksamhet från den 18 oktober. Verksamheten kommer vara stängd tills vidare.

– Vi har en period sett att vi inte har de resurser som krävs för att driva Fritidsbanken Norrtälje just nu. Det handlar om att vi måste kvalitetssäkra verksamheten för att se om och hur den ska kunna drivas i framtiden, säger Jessica Constantinou, idrottschef i Norrtälje kommun.

Beslutet om att pausa Fritidsbanken i Norrtälje tills vidare grundar sig i rekommendationer från den ideella föreningen Fritidsbanken Sverige som organiserar fritidsbanker i ett 100-tal kommuner i landet.

I Norrtälje har Fritidsbanken varit placerad på Sportcentrum och det har varit kostnadsfritt att låna utrustning. Under tiden som Fritidsbanken håller stängt finns det ingen möjlighet att låna sport- och friluftsutrustning i Norrtälje.