Örnsköldsvik

Sjögatan 5, 891 60 Örnsköldsvik

Öppettider:

Tisdagar 12.00 – 18.00
Onsdagar 10.00 – 15.00
Torsdagar 12.00 – 17.00
Fredagar 12.00 – 16.00

Vi svarar ej i telefonen eller på mail under helgen. Vardagar ser vi helst att ni kontaktar oss via mail, då vi kan ha svårt att hinna svara i telefonen under våra öppettider.

Kontakt:

073-0602791
fritidsbanken@ornskoldsvik.se
Facebook

Kontaktperson:
Leif Nilsson

Adress: Sjögatan 5 891 60 Örnsköldsvik

På Fritidsbanken kan du kostnadsfritt låna sport- och friluftsutrustning i upp till 14 dagar. Har du prylar hemma som inte längre används tar vi tacksamt emot dem.

Huvudman för Fritidsbanken i Örnsköldsvik är Örnsköldsviks kommun.

På grund av högt tryck i butiken beviljar vi för närvarande inga omlån/förlängningar. 

Parkering

Parkering finns utanför butikslokalen på Sjögatan 5.

Inlämning av begagnad utrustning

Inlämning av begagnad utrustning kan ske under våra öppettider i butikslokalen. Dessutom har vi även insamlingscontainrar på Må återvinningscentral och i Bjästa, Bredbyn, Husum och Björna.

 

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.