Sundsvall

Sallyhillsvägen 9B, 853 56 Sundsvall

Öppettider:

Öppettider för besök, lån och återlämning t o m 18 juni:
Tisdag: 11.00-17.00
Torsdag: 11.00-17.00

Stängda dagar:
18 maj (torsdag), 23 maj (tisdag), 6 juni (tisdag)

Telefon: 073-271 25 87 (Svarar vi inte så skicka ett sms!)

FAQ – vanliga frågor vi får på Fritidsbanken Sundsvall

Kan jag göra ett omlån ifall det gått 14 dagar och jag behöver låna grejerna längre?
Alla ska ha möjlighet att prova på och låna. Har du lånat i 14 dagar är utgångspunkten att du återlämnar grejerna. Låna något annat och du låna samma sak igen senare om du vill. Ibland har vi möjlighet att förlänga ditt lån men du måste kontakta oss förstås.

Jag har lämnat tillbaka utrustningen, men fick ett påminnelsemeddelande, hur kan det hända?
Vi har väldigt många utlån och får tillbaka väldigt många prylar varje dag och vi kan missa en artikel när den återlämnas. Du ska få ett kvitto från oss om du lämnat tillbaka. Har du inte fått det? Kontakta oss fritidsbanken@sundsvall.se med vilken utrustning du redan lämnat igen och vid vilken tidpunkt, så löser vi det.

Jag är sjuk och utrustningen jag lånat ska lämnas tillbaka idag, vad ska jag göra?
Har du inte möjlighet att skicka utrustningen med någon annan som kan återlämna dem skriv ett sms till oss på 073-271 25 87 , så att vi vet. Sen kommer du och lämnar tillbaka grejerna så fort du frisknat till.

Vad händer om något jag lånat går sönder?
Då har vi använt sakerna så långt det är möjligt istället för att de har samlat damm i ett förråd. Kom in till oss med det som har gått sönder så ser vi om det går att plocka reservdelar innan vi tar det vidare till återvinningen.

Jag har prylar hemma som jag inte längre använder, var kan jag lämna dem?
Du kan komma in med prylarna till oss under våra öppettider, alternativt lämna dem utanför Brandcode Center, Gärdehov eller på någon av återvinningscentralerna Svartvik, Johannedal eller Kretsloppsparken.

Kontakt:

060-192010
fritidsinformation@sundsvall.se
Facebook

Kontaktperson:
Per Jutterström

Välkomna till oss på Sallyhillsvägen 9B i Sundsvall. Här kan du låna den sport-, fritid- och friluftsutrustning du behöver, allt är givetvis gratis och för alla åldrar. 

Huvudman för verksamheten är Sundsvalls kommun, orgnr: 212000-2411

 

 

 

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.