Torsås

Postgatan 1, 385 30 Torsås

Öppettider:

Måndag 10.00-17.00
Tisdag 10.00-16.00
Onsdag 10.00-16.00
Torsdag 10.00-16.00
Fredag 11.00-17.30

Kontakt:

010-35 33 477
fritidsbanken@torsas.se
Facebook

Kontaktperson:
Åsa Svensson

Välkommen till Fritidsbanken i Torsås. Vi befinner oss i Torsås centrum.

Om du har fritidsartiklar hemma du inte använder så tar vi gärna emot dem. Lämna in direkt i lokalen eller på vår insamlingsplats på återvinningscentralen i Torsås. Vi tar även gärna emot prylar för att underhålla våra artiklar så som verktyg, smörjmedel, valla, m.m. samt spill och överblivet byggmaterial så som reglar, muttrar, m.m.

Huvudman för Fritidsbanken i Torsås är Torsås kommun.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vi arbetar mycket med mobil verksamhet, s.k. PepUp. För att se när och vart vi är, se Instagram eller Facebook.

 

Sommaren närmar sig, och då även Fritidsbankens PepUp. Under vecka 26, 27 och 28 ordnar vi aktiviteter utomhus. Mer info kommer.

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.