Uddevalla

Sunnanvindsvägen 10, 451 60 Uddevalla

Öppettider:

Måndag Stängt
Tisdag 12:00-18:00
Onsdag12:00-16.00
Torsdag 12:00-18.00
Fredag Stängt

Kontakt:

0721-476828
fritidsbanken@uddevalla.se
Facebook

Kontaktperson:
Thomas Johnsson

På Fritidsbanken i Uddevalla kan du låna eller lämna in sport-och fritidsutrustning.

Upp till två veckors tid kan du låna begagnad utrustning – exempelvis hockeyrör, judokläder, fotbollsskor, tennisracket, klubbor eller slalomskidor.

Korttidslånet är helt gratis och ingen åldersbegränsning finns. Fritidsbanken gör det möjligt för dig att prova på nya sporter och aktiviteter och upptäcka glädjen att röra på dig.

 

Tillfällig eller akut stängning meddelas på plats i butiken och på Fritidsbanken på facebook!

 

Inlämning av utrustning

Utrustning kan lämnas på Fritidsbanken under öppettiderna.

Även trasig utrustning går att lämna in. Fritidsbanken kan också hjälpa till med hämtning av större mängder utrustning eller otympliga saker.

 

Följ oss gärna på vår Facebooksida

 

Covid-19 information

Trängsel i butiken

Fritidsbanken Uddevalla följer Uddevalla kommuns riktlinjer för att minska smittspridning och Folkhälsomyndighetens rekommendationer att förhindra trängsel. Vänligen håll avstånd och följ medarbetarnas instruktioner.

Huvudman för Fritidsbanken Uddevalla är Uddevalla kommun, orgnr: 212000-1397, tel växel: 0522-69 60 00

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.