Vilhelmina

Tallåsvägen 34, 912 31 Vilhelmina

Öppettider:

Verksamheten flyttar och under flytten har vi inga öppettider i butik. Vill du låna, kontakta oss via telefon så möter vi upp dig!

Kontakt:

073-8232065
fritidsbanken@vilhelmina.se
Facebook

Kontaktperson:
Leif Mannelqvist

Välkommen till Fritidsbanken Vilhelmina. Här kan du låna sport- och friluftsprylar gratis i upp till 14 dagar. Vi har allt du behöver för en övernattning i naturen, femkampen med familjen eller idrottsaktiviteten med kompisarna.

 

Har du utrustning hemma som inte längre används tar vi tacksamt emot den i vår insamlingsbod bredvid rampen på ÅVC eller i vår butik på Tallåsvägen 34.

 

Huvudman för Fritidsbanken Vilhelmina är Vilhelmina kommun, orgnr: 212000-2601, tel: 0940-140 00

Lagersaldo:

Observera att sökresultatet är preliminärt och att Fritidsbanken inte kan garantera att specifik utrustning finns i lager. I en övergångsperiod finns inte alla artiklar och all data (exempelvis storlekar) registrerade på samtliga fritidsbanker. All utrustning som returneras besiktas och servas vid behov, vilket innebär att det kan dröja ett par dagar innan den finns tillgänglig för utlån. På grund av utrymmesbrist på vissa fritidsbanker förvaras en del utrustning säsongsvis i separata lager, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig trots att sökresultatet visar annorlunda.